2009. július 22., szerda

Voltunk ma a Nagy-Balatonban! :) Azaz a nagy strandon ahol nincs lábáztató, hanem kapásból -atyaég!- már neki derékig ér a víz. Első pár mp-ben olyan üvöltés, mint akit nyúznak. Aztán 15p után nem akart kijönni :)
........
Tündér hülyefiam ma este elémállt derékra tett kézzel: Anya! Ma még nem is mozogtam!
Naja, csak sétáltunk, meg még sétáltunk, meg játszottunk, meg úsztunk, ..... Nem kicsit kellett röhögnöm.
...........
Bnőmmel beszélgettünk, aug. elején lesz 4éves a nagyobbik picifia. Beszélgettünk, h mit kap a gyerek... elgondolkodtam - Mirkonak mindene megvan, sőt több is. Még egy igazi fa sakktábla (szülinap) kellene és egy régi ipod touch vagy iphone (karácsony). Ezen kívül a 25. traktort, dömpert és egyéb építési munkálatokat ellátó gépet nem akarok. A gépparkunktól lassan nem lesz hely a nappaliban :)
..........
Lassan, nagyon lassan, el kell kezdenem gondolkodni a lakás átalakításán, mert valszeg idén télen már igényelni fog saját szobát, saját ágyat. Ágyban nagyon gondolkodom egy, a mi ágyunk fölötti ágyon. 1. ha leesik akkor is ránk esik :) 2. ez kb 1-2 évig lehet megoldás. Utána a lábazatát kell majd lecserélni és mehet a saját szobájába magasított ágynak.
Csak az a baj, hogy mivel ezt a lakást átmenetinek kezeljük -ahogy az előzőt is, 9 évig- addig nem lehet ilyen komoly beruházásokban gondolkodni. :( Pedig az az opció nagyon nem tetszik, hogy fel kell adnom a varrószobát, h olyan hely legyen belőle amit csak és kizárólag éjjel használ, mégsem pakolhatok oda. Lehet, h önző dolog... de ez van. Szóval valamit majd ki kell találnom.

Nincsenek megjegyzések: