2009. július 19., vasárnap

Balaton

Kezd alakulni a balatoni programkínálat. Az éttermek mostanság nagyon sok kivetnivalót hagynak maguk után - méregdrágák lettek :( még a kifőzdék is. Viszont a programszervezés, a programok meghirdetése, szervezése határozottan felfejlődött.
Balatonföldvár tele van programmal. Térzene fesztivál volt 4-5 napig június végén - kifejezetten szinvonalas előadásokkal.
A térzene kissebb léptékben, de folytatódik heti 1 esti előadással a vízesésnél, bent a központban.
Ezen kívül megjelentek végre a gyerekprogramok. Csütörtök délelőtt Nagy Bandó András versfelolvasás lesz Földváron. Néptáncbemutatók is lesznek.
És ez csak egy település.
Az egyik étteremben találtam egy kiadványt ami szept. közepéig a nagyobb gasztronómiai, zenei (nem effott és sziget jellegű), egyéb programokat tájegységi bontásokba megadja. Pl. Sümegi várjátékok, Ördögkatlan fesztivál,...
A parton, az állomásnál pedig 1 hete borfalu van - nem nagy durr, sőt! pl. a lellei bornapokhoz képest erőteljesen jujjderossz, de marketingre jó. Ott pedig a vintour.hu oldalon is megtalálható bortúrákról osztogattak kiadványt. Érdemes a honlapot is megnézni, kifejezetten szép, igényes és informatív. (Azért tudnék kötözködni, dehűt ez a szakmám, majd máshol megteszem :))

Nincsenek megjegyzések: