2009. június 21., vasárnap

Mihez kezdjünk a gyerkőccel 36 nm-en, ahol 5en vagyunk? :) Volt mese, társas, kártyázás, tombolás... Merthogy a gyönyörű 30 fokok helyett hétvégére vihar, borzasztóerős szél, és sok-sok eső jött. Végülis nézzük a jó oldalát: egész szombat délelőtt lehetett kertészkedni, kertben rohangászni, bicózni :) Jó volt.
Alakul a plusz kert. Kitakarítottuk a tűzrakó hely mellett a területet, legább 1-2 szék/párna/ülőalkalmatosság elfér. A nagy fenyőfa alatt is végre kitisztítottuk a területet, még fel kell ásni. Jövő héten ültetek oda kakukkfüvet - szép és jó illatú talajtakarási megoldás :)
A tűzbab elkezdett virágozni, jövő hétvégén képet is rakok majd, addigra biztos sokkal szebb lesz. Nő a brokkoli, karfiol. A 2hete vetett zsálya már szinte szedhető! :) Az eprek és a szedrek érnek, lassan lehet szüretelni :) Jó dolog a kert! Mirko nagyon élvezi, szeret rohangászni, és ő imád kertészkedni!
Hétfőtől jöttek volna barátok hozzánk balcsira. Ehelyett mi megyünk vissza bp-re és krisztiéknél lesz buli. Bebe kitalálta, hogy Mirko aludjon náluk. Mirko pedig gond nélkül lecsapott erre a lehetőségre. Lehet, h Krisztiéknél alszunk ? :)

Nincsenek megjegyzések: