2008. október 5., vasárnap

Vasarnap

Kezdtuk a napot nemi lustalkodassal, pizsiben flangalassal, agyon hancurozassal, majd anya lefejelesevel koronaztuk meg. Tehat a mai delelott a mamutban telt. Mivel a cilinderes lencsenel az egymashoz viszonyitott szogek allasat geppel kell beloni, kezzel azert nem tudok tized pontosan hajlitgatni. Vegigrancigaltam picifiamat, mivel a 3. helyen tudtak csak megcsinalni. Remelem tanult az esetbol: ma delelott apaval mentek volna csokiboltba. helyette nem tul jo es foleg nem tul gyumolcsozo mamutozasban volt resze. es mivel buntiben volt, nem ulhetett bele a kitett jatekokba sem. Egyedul a vizkopot nezegette a m2 aljaban.


Delben anyuekkal es sanyiekkal mentunk a szentendrei kinai etterembe (all you can eat rendszeru) fater szulinapjat unnepelni. Jo volt, degeszre ettuk magunkat. Nem mernem jo szivvel senkinek sem ajanlani - voltak finom fogasok, de valami olyan mennyisegu olajat ettunk ma meg amit maskor tobb honap alatt sem :(


Delutani programkent meg sanyiekhoz bementunk, volt jatek a kertben, meg gombaszede, falevelgyujtes. Aztan most este a pszichologia tankonyvembe tettem, hogy preselodjenek. Edes volt ahogy probalta kimondani, hogym ilyen konyvben is vannak a levelek :)


Kiscsavo feszegeti a hatarokat, de sajna kezd raebredni, hogy van az univerzumban egy nala is makacsabb leny: az Anyja :)

Nincsenek megjegyzések: