2008. október 5., vasárnap

Szobacsere

Adott ket szoba. az egyik gyerekszoba: kinyitott kanape, kisagy, teregeto akarmi. ezzel az egesz szoba tele van, a 2 beepitett szekreny kozul az egyiknek csak a fele nyithato. A masik: haloszoba. Ebben van egy franciaagy es kb tele is a szoba. van meg az agy labanal a falig egy 40*160 centis csik.
Feladat: ertelmesen kene kihasznalni a rendelkezesre allo ket teret. Mivel aludni elsosorban osznepileg szoktunk, vagy en/apja alszik a gyerkoccel nalunk a "legyen szuloi haloszoba" nem egy napirendi pont. Viszont aludni kell valahol :) megszuletett a megoldas: gyerekkel szobat csereltunk, igy az o szobajabol lett egy jelenleg majdnem ures szoba, becsukott kanapeval, mig a halobol lett egy gyerekszoba, ahjol egyebkent mi is alszunk. de itt vannak a jatekok, reszben. jelenleg a foldon a tarolokban. ha minden jol megy szulinapjara a csaladbol kap egy trofast tarolorendszert arra a 40*160 centis csikra ami az agy labanal van. es akkor vegre nem lesz a nappali is tele a jatekokkal. este azt tudom mondani, h ami elol van az megy be a gyerekszobaba. :) most is mondhatnek ilyent csak sem az uj, sem az elozo gyerekszobaban nem volt helye a jatekoknak :)


Apa ugy gondolja, hogy majdnem ures szoba milyen jo, emrt van a gyereknek tere jatszani es a lakasban egy hely ami nincs tulzsufolva. ez igy szep es jo, de:
1. nincs annyi nm-unk, hogy ezt a luxust tenyleg megengedhessuk magunknak
2. a draga csemetenek esze agaban sincs tolem tavol, egy masik sozbaban jatszani
3. a fent emlitett miert menne 4-5 nm-re jatszani amikor a nappali vegtelensok (hehe, ~17) nm-e a rendelkezesere all?

mivel nekem a jovo heten derul ki, h januartol lesz- e mh-em, meg fuggoben hagyom a kerdest. mivel ha igen, akkor valoszinu, hogy tavmunkaban leszek es kelleni fog egy igazi dolgozosarok. es akkor ujra fel lehet osztani a mi kis mini vilagunkat :)

Nincsenek megjegyzések: