2009. május 15., péntek

Ovi

nagy nehezen megszületett a döntés: ovit váltunk szeptembertől. A kinézett ovival már előzőleg is szemezgettem - Még Több Mesét. Ez egy kis ovi-bölcsi, kb 100 fős. 2 ovis és 3 bölcsis csoport van. Régen a BME dolgozóinak és hallgatóinak volt a munkahelyi gyerekmegörzője, de 2 éve mikor be akarták zárni pár szülő átvette inkább. Azóta alapítványi formában működik. A BME dolgozóknak és a Dimenzió önsegélyező pénztrár tagjainak kedvezményes, mindenki másnak teljes áron van. A teljes árat nem tudnánk (ha tudnánk se akarnánk) kifizetni, tehát múlt nyáron lehúztam őket emiatt a listáról. Most adódótt egy lehetőség, h dimenziós színeken belül, kedvezményesen (félár) menjen a kölök. Így viszon már megfizethető.
A jövő héten megyünk aláírni a végleges papirokat. :)

Nincsenek nagy reményeim, csak azt hiszem, h a kisebb létszám miatt és mert más az attitűd jobb helyen lesz Mirko és jobban fognak rá figyelni. azt látom, h a kölöknek kell a visszajelzés és akkor borzasztóan tud szányalni. ha viszont nem kapja meg a személyre szabott 1 perc figyelmét akkor totál elkámpicsorodik :(
Nem minden gyerek ennyire kivülről motivált. Örülnék ha Mirkoban is lenne egy erős hajtóerő, de azért ezt ráérünk még fejleszteni :)

1 megjegyzés:

Viktoria írta...

Egyelőre eddig olvastam vissza ovi-váltás ügyben.
Rágódom.