2010. április 10., szombat

Sakkverseny

Szerdán azzal jött ki Mirko a sakkóráról, hogy ugye megyünk??? Mint kiderült sakkversenyre szeretne menni a kölök. Gondoltam ehhez még bőven túl fiatal, de annyira szeretett volna menni, hogy végül jóváhagytam.
A verseny szombaton 10től kb. 4ig volt meghirdetve. Szerencsére fél4-re már itthon is voltunk.

Mirko volt messze a legfiatalabb, a következő korban közel álló is 2004es évjárat volt. Tehát majd 1 év különbség. Számít. 7 meccset kellett játszaniuk. Minden kör előtt sorsolták ki játszik kivel. Mirko kb. egy meccs feléig bírt koncentrálni, addig ált. még nyerésre is állt. Aztán valahogy mégse nyert. De tény, h egy 7 évessel szemben pl. nem sok esélye volt :) De a lelkesedése töretlen maradt végig!

Nagyon tetszett neki, menni akar a következőre is. Még szerencse, hogy ebben a szeonban már csak 1 van, a következő etap majd ősszel kezdődik....

A végén mindenki kapott oklevelet és egy kis ajándékot. Mirko természetesen a 2.847.144.132. pici műanyag dinót választotta. Egy stegosaurus-t.
Ott volt az oviból még a Bence és a Zoli. A Bence a Marcinak a nagyobb tesója, nagy haver :) Ezek hárman az udvaron hihetetlen jókat kergetőztek, mászókáztak, ...

Természetesen csak az én fiam képes egy sakkversenyről homlokig mocskosan és egy balesettel hazajönni. :D

A kezdés előtti pillanatok. "Most akkor mi van?" Magyarázták az órahasználatot. Merthogy időre is ment.


Ő Bence. A második képen egy elég jellegzetes, aranyos grimasszal :)





Nincsenek megjegyzések: