2010. január 6., szerda

ujjak

tegnap este fel 10 korul:
sikerult meg tovabb rontania a helyzeten: belenyult a lampaba. a bal kozepso ujjan csunya nagy holyagos eges. merthogy halogen izzo, fedes nelkul. 3 honap alatt 2x egeti meg magat ezzel a lampaval + egyszer szegenyt nagyon fejbe is kolintotta. azt hiszem most jott el az ideje egy lampacserenek.... szegenyke fel 10 korul jottki, h faj es odanyomta az uveghez, de attol sem lett jobb.... aztan kitort a teles elkeseredes es vilagfajdalom..... :( remelem holnap azert nem fog mar nagyon fajni... 
MA:
az ujja pedig mar nem faj, szerencsere, de eleg csunya :(
ja, es tegnap voltunk dokinal is fulvel egy ranezes erejeig. az rendben gyogyul, meg egy het kenocezes.
es hetvegen voltunk etterembe. talaltunk egy tok jo helyet: vakvarju a neve, a kondorosi uszoda mogott van. elsore az fogott meg,h van gyereksarok, meg gy.ujsagok is vannak. masodikra az etlep. harmadikra a pincer: nagyon hezitaltam, h mit is ennek erre megkerdezi: Passz piros? :)))
(nem kartyasoknak - ha ultiban/tarokkban nincs megjatszhatoan jo lapod amire licitalhatnal, de azert bedobni se szeretned akkor sima passzpirost mond/jatszik az ember. altalaban 10 filler, tehat eleg ertektelen parti, de a bedobas olyan 50 filler/1ft korul van, tehat erdemessebb a passzpirost is kijatsznai :))

Nincsenek megjegyzések: