2010. október 2., szombat

nem is emlészem mikor írtam utoljára. Pedig ezernyi dolog történik.... :)
Én leszerződtem egy fejlesztőcéghez és jól érzem ott magam. Mirko átment a nagycsoportba, ahol most Ő a legkisebb. Az első 2 hétben ez okozott problémát, de beszéltem az óvónőkkel és megoldott. A probléma lényege egyébként az volt, h a nagyok nem engedik, h Ő legyen az irányító, a FŐNÖK: :) Egoja nehezen viselte.
Nem mondom, h nincsenek hisztisebb napok, de nem panaszkodom. Najó, kicsit.... hihetetlenül szófogadatlan lett a nagy nyári ereszdelahajam alatt... de dolgozunk rajta :)
Megy idén is judozni, sakkozni és énekelni. A néptáncra nem bírom rávenni, pedig tuti élvezné, ha kipróbálná. Még próbálom győzködni.
Kezdem összeállítani az őszi/téli programlistát. Egy múzeumok őszi fesztiváljához kapcsolódót már sikerült.
Olyanok vannak még versenyben, hogy porcelán manufaktúra, gyertyakészítés (itthon, karácsony előtt).. és már gondolkodom a karácsonyi előkészületeken, mert szeretném ha mindenkinek valami kézzel készült apróság is lenne ajándéknak. Főleg olyan amit Mirko készített kézzel, esetleg egyedül.
Na az tuti, hogy nem a rajzait fogom odaadni, mert azok még mindig a pacák, pöttyök, vonalak és EKG görbék szintjén mozognak. :)

Nincsenek megjegyzések: