2009. november 26., csütörtök

Gyerekszajak


1. fiam meseli, h star wars legohajot epitettek bent a nagymarcival. kerdezem milyen is az a star wars? rohogve kozli, h goze nincs, de nem is baj :)
2. "a dinok tamadekonyak" :)
3. total dinomania van, lassan 1 eve.... kitarto tipus. ma elmagyarazta perecformazas kozben, h ha sok velocijaptoj tamad egyszerre akkor emg egy alloszauruszt is meg tudnak enni. majd jottek a konyhapultra (mind az 50 centire ami van) a velocik es az allo. es lejatszodott a "csata". majd fejtegette, h a kreta idoszakban eltek a sztegoszauruszok, utana jott a meteorbecsapodas, sok hamu, dinopusztulat. Majd jottek az emlosok - tudod, anya, olyan allatok mint amiket ma is elnek, vagy majdnem :)- es csak o utanauk jottunk mi. es mi pirosak vagyunk. na, mint kiderult ez a konyvben az idoszakok szinkodja :)
4. sakkon megint nyert tegnap a gombabekeritos jatekban, meg tanultak egy ujat valami kiralyosat, de meg nem mutatta meg. viszont abban is nyert. szoval buszke vagyok ra.... ehhez hozzajon, h judoban is szokott nyerni - tehat nem tipikusan csak agyragyuro kolok :)- akkor teljes a boldogsag.
5. ha mar lego - en ezt vennem meg: LEGO + MUJI

Nincsenek megjegyzések: